MENÜ NYIT
MENÜ ZÁR

Végül a piszkos anyagiak

Szállás: 4200 Ft + 300 Ft IFA/fő/éj

Pincelátogatás:

Pincészetek egyedi ajánlata szerint, mely előzetes egyeztetést igényel. A pincészetben felkínált bor mennyisége és egyéb szolgáltatás alapján

Kerékpár bérlet:

Egyedi árajánlat alapján, mely a létszámtól, és a bérlet idejének hosszától függ. Érdemes hetekkel az érkezés előtt lefoglalni a gépeket.

Kenu, kajak bérlet:

A kerékpár bérlettel megegyező feltételei vannak.

Közösségi terek használata:

Szállóvendégeinknek ingyenes, de előfordulhat, hogy csak a teremre van szükség szállás nélkül. Előadás, bemutató tartására, ekkor a kért felszereltség és a létszám függvénye. Biztosítani tudunk monitort, projektort, vetítő vásznat, Flipchart táblát. Közösségi terek bérlői a konyhát külön térítés nélkül használhatják.

Konyha és a kemence használata:

Szállóvendégeink számára ingyenes, hasonlóan a közösségi terem használatához. Csak a termet bérelők részére egyedi árajánlat szerint, a használat mértéke és a kedvezmények alapján. Konyha és kemence használat díja tartalmazza a konyhában található eszközök gépek, hűtők használatának lehetőségét. A gépek működtetéséhez segítséget adunk, kérjük azokat a mi iránymutatásunk szerint használni, különös tekintettel az elektromos sütőre és a mosogatógépre. Sajnos a felhasznált tűzifa árát könyörtelenül elkérjük.

Áraink forintban (HUF) értendők és tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA).
Az idegenforgalmi adó Szegiben 300 Ft/fő/éj

Otthon felejtett valamit? Tisztálkodó eszközeiből bármit szappant, fogkefét, fogkrémet, egyéb az itt tartózkodásához fontos eszközt adunk, beszerezzük, ha nincs, szóval segítünk.

Kétágyas szobáinkban a légkondicionáló bérleti díját nem tartalmazza a szoba ára. Allergiás tünetek ellen a hálószobákban légtisztítót tudunk biztosítani, kérje ajánlatunkat.

Szolgáltatásinkat távozáskor kérjük fizetni, a gombás ételek árát előre. Alapesetben készpénzben pénztárgépi nyugta ellenében. Kérésre készpénzfizetési számlát készítünk. Előleget, előlegszámlánk alapján átutalással egyenlítheti ki. Cégek, vállalkozások végszámlájukat átutalással is kiegyenlíthetik, megállapodást követően.

MAGYAR | DEUTSCH