MENÜ NYIT
MENÜ ZÁR

Osztálykirándulások

Szálláshelyünk - a Nyakigláb Villa Szegiben -, a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken található, mely 2002-től a világörökség része. Szegi a Bodrog folyó partján, Tokajtól 12, Szerencstől 15, Sárospataktól 25 km távolságra van. Az idelátogatók megtalálják mindazt, ami a kikapcsolódáshoz, pihenéshez szükséges. A Bodrog közelsége különböző vízi sportokra, horgászatra ad lehetőséget.

Szegi adottságainál fogva jó kiindulópont a környék megismeréséhez.

Kijelölt turistautak, kerékpárutak találhatók a túrázók számára. Ilyen közel a Bodrog, a vasútvonal (állomással), a település, a közút (37-es) és a hegyek - erdővel, szőlővel -, sehol nincs a borvidéken. A térség történelmi múltunk értékes helyszíneivel (várak, romok), várják az osztálykirándulókat. A csodálatos természeti adottságokkal rendelkező Zempléni- hegység felfedezésére érdemes több napot szánni.

Az alábbi linkek ízelítőként szolgálnak a környék látnivalóiból:

kirandulastippek.hu
utazzitthon.hu

Ajánlom vendégházunkat mindazok számára, akik aktív pihenésre vágynak. Az osztályfőnökök – ismervén osztályuk összetételét, érdeklődési körét, igényét -, kiválaszthatják a számukra megfelelőt. Segítségünket a programok megszervezésében, lebonyolításában, a programra szánt idő megtervezésében kínáljuk.

Szálláshelyünkön 4 ágyas fürdőszobás szobákkal várjuk a vendégeket. 40 férőhelyes közösségi termünk és pajtánk az étkezések, közös programok helyszíne lehet. Udvarunkon petanque-, tollas-, röplabdapálya, turuljáték, schulen és népi játékok segítenek a szabad órák eltöltésében. Szalonnasütés, bográcsozás, kemencében sütés is színesítheti a programot. Este szabadtéri mozi, disco lehet a záró program. Igény szerint reggeli, ebéd, vacsora rendelhető.

Áraink a következők:

8-18 év közötti diákok számára. 16 év (tanköteles kor) fölött érvényes diákigazolvány szükséges.

Szállás: 2200 Ft
Reggeli: 600 Ft
Ebéd: 900 Ft
Vacsora: 700 Ft

Kültéri játék és sporteszközeink használata ingyenes szállóvendégeink számára.

MAGYAR | DEUTSCH