MENÜ NYIT
MENÜ ZÁR

Program lehetőségek

Borkóstolás, pincelátogatás:

Tokaj-hegyalján, mely Magyarország első zárt borvidéke, természetesen borkóstolást, pincelátogatást tudunk szervezni. Borkóstolásra, ha úgy döntenek, itt a közösségi terekben is van lehetőség, partner pincészet az önök meghívására kihelyezett borbemutatót tart. Az igazi természetesen, ha elmegyünk egy pincébe. Ezt megtehetjük akár jármű nélkül, egy könnyű sétával. Távolabbi pincék látogatásakor kérésre autót, kisbuszt vagy sofőrszolgáltatást biztosítunk.

Kirándulások, túrák:

Kerékpáron szálláshelyünk kapujától Kassáig lehet tekerni, kisforgalmú úton, illetve kerékpárúton. Kassáig elég nagy a távolság, de ezen az úton nagyon sok izgalmas látnivaló van, melyeket egy-egy rövidebb célnak ki lehet tűzni. Sárospatak, a vár: 24 km Borsi, II. Rákóczi Ferenc szülőháza: 39 km, Széphalom, Kazinczy Mauzóleum,  Magyar Nyelv Múzeuma 40 km. Távolabb Füzérradvány (a Radványi sötét erdővel) Pálháza, Fűzér és sok izgalmas látnivaló. Kerékpár bérelhető. Segítséget adunk a kerékpárok szállításában, távolabbi célok elérésében, melyhez a kerékpárokat egy távolabbi indulóhelyre elszállítjuk és onnan a túra végén visszahozzuk.

Evezős túrák a Bodrogon:

Kajak és kenu bérlésére több módon van lehetőség. Napi bérlet, csak a hajó bérlésére, illetve felszerelésekkel együtt. Mentőmellény, vízhatlan edények, főzőeszközük és más kiegészítők igény szerint, illetve túravezetőre, melyet hetekkel előre egyeztetni szükséges.

Horgászat a Bodrogon:

Ponty, harcsa, csuka, süllő és keszegfélék, a horgászatra vonatkozó mindenkori szabályok szerint. Engedélyek, napijegyek beszerzésében állunk rendelkezésre.

Gyalogtúrák, kincskereső ösvények:

Szegi tele van érdekes, izgalmas szeglettel. Ezeknek a pontoknak a meglátogatásához kincskereső ösvényt készítettünk térképen, melyet végigjárva olyan különleges információkat ismer meg, melyet lexikon, tájékoztató füzet, térkép nem adhat önnek. Ezt ki kell próbálni, át kell élni. Minden kincskereső ösvény egy gyalogtúra, esetleg kerékpártúra, terepviszonyok függvényében.

MAGYAR | DEUTSCH