MENÜ NYIT
MENÜ ZÁR

Ajánlat felnőtteknek

Szálláshelyünk - a Nyakigláb Villa Szegiben -, a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken található, mely 2002-től a világörökség része. Szegi a Bodrog folyó partján, Tokajtól 12, Szerencstől 15, Sárospataktól 25 km távolságra van. Az idelátogatók megtalálják mindazt, ami a kikapcsolódáshoz, pihenéshez szükséges. A Bodrog közelsége különböző vízi sportokra, horgászatra ad lehetőséget.

Szegi adottságainál fogva jó kiindulópont a környék megismeréséhez.

Kijelölt turistautak, kerékpárutak találhatók a túrázók számára. Ilyen közel a Bodrog, a vasútvonal (állomással), a település, a közút (37-es) és a hegyek - erdővel, szőlővel -, sehol nincs a borvidéken. A térség történelmi múltunk értékes helyszíneivel (várak, romok), várják az osztálykirándulókat. A csodálatos természeti adottságokkal rendelkező Zempléni- hegység felfedezésére érdemes több napot szánni.

Az alábbi linkek ízelítőként szolgálnak a környék látnivalóiból:

kirandulastippek.hu
www.utazzitthon.hu

Ajánljuk vendégházunkat mindazok számára, akik aktív pihenésre vágynak. Segítségünket a programok megszervezésében, lebonyolításában, a programra szánt idő megtervezésében is kínáljuk.

Szálláshelyünkön 4 ágyas fürdőszobás szobákat kínálunk. 40 férőhelyes közösségi termünk az étkezések és közös programok helyszíne lehet. Udvarunkon petanque-, tollas-, röplabdapálya, turuljáték, schulen segítenek a szabad órák eltöltésében. Felszerelt konyha, szalonnasütés, bográcsozás, kemencében sütés lehetősége is a vendégek rendelkezésére áll.

A környék a nyári időszakban a kulturális élet központjává válik. Számos fesztivál, koncert, családi program, kézműves foglalkozás várja az idelátogatókat. Tokaji borvidék lévén számos „boros” rendezvény is célpontja lehet egy-egy látogatásnak.

tokaj-turizmus.hu
csokoladefesztival.com
bormamorbenye.hu
www.tolcsva.hu

Áraink a következők:

Szállás: 3900 Ft / fő / éjszaka
Reggeli: 1200 Ft / fő
Ebéd: 2200 Ft / fő
Vacsora: 1500 Ft / fő